FTERRA - ARSHIVE

Arsimi, kultura

Home
Historia
Arsimi, kultura
Popullsia, tradita, sociale
Kenge e bejte

f00111.jpg
Nxenes te shkolles Fterre, viti shkollor 1942-1943 midis tyre mesuesit Hiqmet Dusha dhe Mihal Kopal

Historiku i arsimit të Fterrës (varianti 1976)

Shkrime në gazetën "Fterra jonë" për probleme të arsimit nga maj 1997 deri maj 2007

Profesoret e Fterres

Fshati i diturise

Fterra rrezaton arsim e dituri

Fterra ne kenget popullore

dekorimi.jpg
Faksimale e dekretit te Kuvendit Popullor per dekorimin e Fterres si fshat arsimadashes

Enter content here

Agron Xhama - Rruga Komuna e Parisit (Medar Shtylla)
Pall.ABC god.2 shkalla 1 ap.2
Tel: +355 4 2441014  Cel: 069 2154981
Tirana - ALBANI