FTERRA - ARSHIVE

Popullsia, tradita, sociale

Home
Historia
Arsimi, kultura
Popullsia, tradita, sociale
Kenge e bejte

fterra33.jpg

Një vështrim në popullsinë e Fterrës

Familjet fteriote sipas numrit te frymeve dhe vendbanimit qershor 1998

Familjet fteriote dhjetor 1944

Fterra identiteti yne

Familja HADERI ne Shkoder

Lidhjet me Fterrën dhe me njëri-tjetrin, nevojë shpirtërore e materiale, për sot e për mot - Mbajtur në takimin në fterrë, 28 gusht 2004 -

Blegtoria - sektori jetik i ekonomise familjare

Ndertimi i hidrocentralit

.

kalldremi.jpg

Enter content here

Agron Xhama - Rruga Komuna e Parisit (Medar Shtylla)
Pall.ABC god.2 shkalla 1 ap.2
Tel: +355 4 2441014  Cel: 069 2154981
Tirana - ALBANI